Intresserad att bli ledamot?

 
Ett år går fort och i februari 2017 är det dags att välja nya ledamöter till styrelsen för Föreningen Österbottningar I Sverige.

Föreningen ordnar aktiviteter såsom After Work, pidro, allsång, fester, vi över 60 och resor mm. Medlemmarna får information bl.a. genom medlemsblad, Facebook och hemsida. Att bli styrelseledamot ger dig, förutom många nya vänner, även ett bra tillägg till din CV.

 

Vill du veta mer eller anmäla intresse, kontakta valberedningen som består av Carina Nymark som kan kontaktas på carina.nymark@hotmail.com eller tel 070-648 2223. 

Samt Mats Heinonen och Peter Holms.

 

 

 

Österbottniska föreningen populär på Facebook

 

Allt fler stockholmare med rötter i Österbotten hittar till föreningens Facebook-grupp. Just nu är över 400 personer medlemmar i Facebook-gruppen och där diskuteras dialektord, man tipsar varandra om olika aktiviteter med österbottnisk anknytning. Och många efterlyser bostäder eller hyresgäster. Är du medlem i Facebook? Du går med i gruppen genom att gå in på Facebook och i sökfälter skriver du Österbottningar i Stockholm och ansöker om att bli medlem.